UUTISET

Uusia maksutapoja käyttöön radalle

Lahnuksen ampumaradalla on huhtikuusta 2024 alkaen mahdollista suorittaa ratamaksu maksukortilla, liikuntaedulla (ePassi ja Edenred) tai MobilePay maksuna suoraan radalle. Korttimaksupisteet sijaitsevat hirvi- ja 100m kivääriradalla sekä .22 monikäyttöradalla.

Lahnuksen ampumaradan lukoston uudistus

Lahnuksen ampumaradan lukkojärjestelmä vaihdetaan ABLOYn ohjelmoitavaan pulseen maanantaina 18.12.2023. Tämän jälkeen vanhat lukot kerätään pois uusituista kohteista ja vanhat avaimet palautetaan amrylle. Uusien avaimien osalta tehdään sopimus seurojen kanssa, joka sisältää vastuut ja velvoitteet avainten osalta sekä kuitattavat avainmäärät. Avain on henkilökohtainen ja avaimet kuitanneen seuran jäsenen vastuulla. Avaimia ei saa luovuttaa eteenpäin ilman amryn lupaa. Avainpantti on 50 € per avain. Avain luovutetaan vain panttia vastaan ja pantin saa takaisin, kun avain luovutetaan takaisin amrylle.   

Muutoksia .22 pistooliradalla 3.8.2023 alkaen!

Monikäyttöradalla ollut .22 pistoolirata kääntyvillä tauluilla on 3.8.2023 alkaen tilapäisesti .22 toimintaradalla. Radalle on tulossa elektronisilla maalilaitteilla toimiva pistoolirata, jonka rakennustöiden ajaksi on sovittu tilapäinen järjestely. Ennen radalle menoa ilmoittaudutaan ensisijaisesti monitoimiradan valvojalle maksua varten (toisijaisesti SRA radan valvojalle).

Toimintaradan loppukausi alennettuun hintaan!

.22-toimintaradan loppukauden kausimaksu on elokuun alusta lähtien 100€ jäsenseurojen jäsenille ja 200€ muille. Nämä kuten myös aiemmin maksetut koko vuoden kausimaksut (150€ jäsenseurojen jäsenet ja 300€ muut) oikeuttavat ampumaan 22-toimintaradalla kauden loppuun asti (31.3.).

.22 Toimintarata on avattu toukokuussa.

Rata on vielä hieman kesken vallien viimeistelyn sekä valotöiden osalta, mutta se ei haittaa ammuntaa.

Päivitetty hinnasto (linkki) Lahnuksen ampumaradan ratamaksuista voimassa 24.4.2023 alkaen.

Löydät valvotut vuorot täältä. Tervetuloa!

 

.22 Toimintaradan suojavalli urakkka etenee suunnitellussa aikataulussa.

 

 

11. helmikuuta 2023

Toiminnallisen ammunnan monttu ollaan vihdoin saamassa hyötykäyttöön! Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan ja saamme rakennettua suojavallit talven aikana ja keväällä 2023 voimme avata kaikki kolme rataa. Tämän jälkeen radalle ovat tervetulleita kaikki alueen toiminnallisen ammunan harrastajat (IDPA, SRA, IPSC/Practical ).

Kevät- ja syyskauden 2022 aikana on järjestetty useita talkoita ja osanotto niihin on ollut kiitettävää. Tämä on mahdollistanut sen että radan rakentaminen on edistynyt ripeästi. Suuret kiitokset kaikille talkoisiin osallistujille!

 

 

Linkki radan sivuille =>

Ilmakuvia

.22 Toimintarata

29. kesäkuuta 2022

Ilmakuvia

.22 Monitoimirata ja

Hirvirata

29. kesäkuuta 2022

.22 Toimintaradan luotiloukkujen maalaustalkoot

Järjestettiin  17.5.2022

 

 Suuret kiitokset Askolle valtavasta maalausurakasta!