UUTISET

.22 Toimintarata on avattu toukokuussa.

Rata on vielä hieman kesken vallien viimeistelyn sekä valotöiden osalta, mutta ei haittaa ammuntaa.

Tulta toukokuussa! on koko toukokuun 2023 käynnissä oleva kilpailu, jonka aikana paikallisia reserviläis- ja reserviupseeriyhdistyksiä kannustetaan järjestämään jäsenistölleen ampumatilaisuuksia.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton kesken.

Jokaista reserviläistä kannustetaan suorittamaan mahdollisimman monta, mutta vähintään yksi kymmenen laukauksen sarja toukokuun aikana. Jokaisesta päivästä, jolloin on ampunut vähintään kymmenen laukausta saa suoritusmerkinnän oman yhdistyksensä kokonaissuoritusmäärään. Eko- ja ilma-aseilla suoritetut ammunnat lasketaan myös Tulta toukokuussa! -suorituksiin.

Viime vuonna Tulta toukokuussa! -haasteen aikana ammuttiin yli puoli miljoonaa laukausta.

 

Päivitetty hinnasto (linkki) Lahnuksen ampumaradan ratamaksuista voimassa 24.4.2023 alkaen.

Löydät valvotut vuorot täältä. Tervetuloa!

 

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

.22 Toimintaradan suojavalli urakkka etenee suunnitellussa aikataulussa.

 

 

11. helmikuuta 2023

Toiminnallisen ammunnan monttu ollaan vihdoin saamassa hyötykäyttöön! Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan ja saamme rakennettua suojavallit talven aikana ja keväällä 2023 voimme avata kaikki kolme rataa. Tämän jälkeen radalle ovat tervetulleita kaikki alueen toiminnallisen ammunan harrastajat (IDPA, SRA, IPSC/Practical ).

Kevät- ja syyskauden 2022 aikana on järjestetty useita talkoita ja osanotto niihin on ollut kiitettävää. Tämä on mahdollistanut sen että radan rakentaminen on edistynyt ripeästi. Suuret kiitokset kaikille talkoisiin osallistujille!

 

 

Linkki radan sivuille =>

Ilmakuvia

.22 Toimintarata

29. kesäkuuta 2022

Ilmakuvia

.22 Monitoimirata ja

Hirvirata

29. kesäkuuta 2022

.22 Toimintaradan luotiloukkujen maalaustalkoot

Järjestettiin  17.5.2022

 

 Suuret kiitokset Askolle valtavasta maalausurakasta!