.22LR Monitoimirata

.22LR Monitoimitaan kuuluu 50 metrin ampumahiihtotaulut, liikkuva viillikarju sekä 23 metrin pistoolirata. Pienoiskivääri- ja pistooliradat voivat olla auki ympäri vuoden. Valvottuja vuoroja on ampujista riippuen. Ilmoittaudu valvojalle edellisenä päivänä tekstiviestillä. Ilmoita viestissä NIMI, Seura, Vakuutusturvan laji ja mitä aiot ampua.

Pienoiskivääri- ja -pistooliradoilla sallittu luoti on vain 22 LR tai 22 short – reunasytytteinen patruuna. (ei siis esim. 17HMR/22WMR, 222 tai muut). Maksimiteho V0 = 200J

Monitoimiradalla on mahdollista ampua 50m ampumahiihtotauluihin (kaatuvat) tai kohdistaa paperitauluun (ampumahiihtoympyrä) taikka omaan pahvitauluun. Ota omat täppätarrat (musta/valkea mukaasi).

Monitoimiradalla on myös villikarjurata 50m, eli kuten hirviradalla sikakuvio juoksee ampumakontin radalla ja osumat näkyvät välittömästi elektronisella näytöllä, joka on ampumapaikan vieressä.

Monikäyttöradalla ollut .22 pistoolirata kääntyvillä tauluilla on 3.8.2023 alkaen siirretty .22LR Toimintaradalla. Radalle on tulossa elektronisilla maalilaitteilla toimiva pistoolirata, jonka rakennustöiden ajaksi on sovittu tilapäinen järjestely. Ennen radalle menoa ilmoittaudutaan ensisijaisesti Monitoimiradan valvojalle maksua varten.

Radan aukioloajat ja valvonta >