SARJAKORTIT

Kaudella 2024 Lahnuksen radalle myydään ratakohtaisia sarjakortteja. Sarjakorteissa on vieraille 5 käyntikertaa ja AMRYn jäsenseurojen jäsenille 10 käyntikertaa. Lisäksi .22LR Toimintaradalle on myynnissä kausikortti jäsenille/vieraille, joka kattaa kuluvan vuoden. Hirvi- ja 100m kivääriradoilla on voimassa 20 ls raja per käyntikerta (käyntikertoja voi käyttää vuoron aikana useamman, mikäli haluaa ampua enemmän, kuin 20 ls ja  radalla ei ole jonoa). Radan valvoja leikkaa sarjakortista  ruudun ammunnan mukaisesti.

Jäsenhintaisen sarjakortin käyttö vaatii jäsenyyden todistamista valvojalle (esim. seuran jäsenkortti tai tieto Oma Riistassa etc). Jos jäsenyyttä ei pysty todistamaan, maksaa vieraan ratamaksun. Eli kannattaa ottaa vaikka jäsenkortista kuva puhelimeen. 

Sarjakortti on voimassa myyntivuodesta seuraavan vuoden maaliskuun viimeiseen päivään asti, ellei muuta ole ilmoitettu kortin yhteydessä

Hinnat

* Hirvirata 75 m sekä Kiväärirata 100m:

  • Jäsenet 125€ / kymmenen ruudun sarjakortti
  • Vieraat 125€ / viiden ruudun sarjakortti

* .22-Monitoimirata (sarjakortti ei käy .22-Toimintaradalla):

  • Jäsenet 75€ / kymmenen ruudun sarjakortti
  • Vieraat 75€ / viiden ruudun sarjakortti

Fyysinen sarjakortti lunastetaan paikan päällä. Sarjakortti maksetaan vuoron valvojalle, joka tilittää kortista Amryn ja oman seuran osuudet eteenpäin.

Pankkisiirron viestiksi: Sarjakortti #<NUMERO> / <SEURA> tai Vieras/ <NIMI>.

Esimerkiksi:

  • Sarjakortti#31 / EET / Jarno Juslin (maksu 75€)
  • Sarjakortti#123 / Vieras / Ville Vaarala (maksu 75€)

 

 

Alla esimerkkikuvat kaudella 2023 myytävistä ja voimassaolevista sarjakorteista

Kortin myyntivuosi (kortin alla) rei'itetään/leikataan myynnin yhteydessä valvojan toimesta.