KOHDISTAMINEN TALVIKAUDELLA

Talviaikaan (1.11-31.3) kohdistus hirvi ja 100m kivääriradalla on mahdollista alla olevina kohdistuspäivinä klo 14-17 välillä. Ilmoittaudu kahta päivää ennen valvojalle tekstiviestillä/whatsapp ja sovi saapumisajankohtasi.

100 m kohdistusrata sijaitsee hirviradan vieressä. Kohdistus tapahtuu ampumakopista, jossa elektroninen osumien näyttölaite. Jos asetta ei ole vielä raakakohdistettu (uusi ase tai kiikari ollut irti tms.), ammu ja säädä tähtäin ensin hirviradalla (erilliseen pahvitauluun) tai jos hirvirata ei käytössä, niin raakakohdista (Ohje raakakohdistukseen ja kohdistukseen) ase huolellisesti ennen ammuntaa. Sen jälkeen tee vasta tarkempi kohdistus 100m kohdistusradalla. Valvoja opastaa tarvittaessa.

Jos sinulla on akuutti tarve kohdistukselle ao. listan ulkopuolella, niin voit esittää toiveen 100m kivääriradan / hirviradan ratapäälliköille (yhteystiedot) tai sähköpostilla ratavastaava@espoonampumarata.fi niin välitämme toiveen valvojapooliin ja pyrimme löytämään vuorolle vapaan valvojan – kohdistus voidaan kuitenkin suorittaa vain ympäristöluvan ehtojen puitteissa eli arkisin ke ja to kello 14 – 17 välillä pl. mahdolliset arkipyhät. Tällaisen ylimääräisen kohdistusvuoron ratamaksu on 50 € per ampuja.

 

Talvikohdistuspäivät

päivämäärä kellonaika valvoja

puhelin