Uutiset valvojille

Valvojat tarkkana leikkuriluotien kanssa hirvi- ja 100m kivääriradoilla!

Toukokuussa / Kesäkuussa 2024 on jälleen ilmennyt säännöllistä leikkuriluotien käyttöä hirvi- ja 100m kivääriradoilla. Ratalaitteiden kumimatot eivät kestä leikkuriluoteja ja siksi ne on kielletty Lahnuksen ampumaradalla. Ohjeistusta on lisätty myös radalle. 

 

Uusia maksutapoja käyttöön radalle

Lahnuksen ampumaradalla on huhtikuusta 2024 alkaen mahdollista suorittaa ratamaksu maksukortilla, liikuntaedulla (ePassi ja Edenred) tai MobilePay maksuna suoraan radalle. Korttimaksupisteet sijaitsevat hirvi- ja 100m kivääriradalla sekä .22 monikäyttöradalla.

 

Lahnuksen ampumaradan lukoston uudistus

Lahnuksen ampumaradan lukkojärjestelmä vaihdetaan ABLOYn ohjelmoitavaan pulseen maanantaina 18.12.2023. Tämän jälkeen vanhat lukot kerätään pois uusituista kohteista ja vanhat avaimet palautetaan amrylle. Uusien avaimien osalta tehdään sopimus seurojen kanssa, joka sisältää vastuut ja velvoitteet avainten osalta sekä kuitattavat avainmäärät. Avain on henkilökohtainen ja avaimet kuitanneen seuran jäsenen vastuulla. Avaimia ei saa luovuttaa eteenpäin ilman amryn lupaa. Avainpantti on 50 € per avain. Avain luovutetaan vain panttia vastaan ja pantin saa takaisin, kun avain luovutetaan takaisin amrylle.   

 

Muutoksia .22 pistooliradalla 3.8.2023 alkaen!

Monikäyttöradalla ollut .22 pistoolirata kääntyvillä tauluilla on 3.8.2023 alkaen tilapäisesti .22 Toimintaradalla. Radalle on tulossa elektronisilla maalilaitteilla toimiva pistoolirata, jonka rakennustöiden ajaksi on sovittu tilapäinen järjestely. Ennen radalle menoa ilmoittaudutaan ensisijaisesti monitoimiradan valvojalle maksua varten (toisijaisesti .22 Toimintaradan radan valvojalle).

Toimintaradan loppukausi alennettuun hintaan!

22-toimintaradan loppukauden kausimaksu on elokuun alusta lähtien 100€ jäsenseurojen jäsenille ja 200€ muille. Nämä kuten myös aiemmin maksetut koko vuoden kausimaksut (150€ jäsenseurojen jäsenet ja 300€ muut) oikeuttavat ampumaan 22-toimintaradalla kunnes seuraavan vuoden kausimaksut on sovittu ja vahvistettu vuosikokouksessa.

Ampumaratalain 5 §:n mukaisena ratavastaavana toimii Teemu Lähde, Espoon Erätoverit ry.

Montun .22 Toimintarata on avattu ja siellä ammutaan.

Kaikki ammunnat ilmoitetaan kalenterissa:

https://calendar.google.com/calendar/u/0/embed?src=amrykalenteri@gmail.com&ctz=Europe/Helsinki

Tarkista onko radalla toimintaa ennen kun lähdet Hirvi- tai Monitoimiradalta ja suljet portit!

Mikäli valvoja on valvonut yhden kauden (syys tai kevät) aikana vähintään 2 kertaa, saa hän yhden ampumakerran (hirvi/kohdistusradal la 20 laukausta, pienoiskiväärirada Ha vapaa määrä) veloituksetta. Ampumakerta on käytettävä seuraavan kauden loppuun mennessä. Valvojan vapaavuoro merkitään ratapäiväkirjaan: valvomassa {päivämäärä] [päivämäärä]. Uusi käytäntö astuu voimaan 1.1.2022

Espoon ampumaratayhdistyksen hinnasto Lahnuksen ampumaradalle

Muutoksia kaudelle 2024

– Ylimääräisen talvikohdistusvuoron maksu hirvi- ja 100m kivääriradalla 50 € 

– Vuonna 2022 – 2023 ostetut lipputuotteet ovat voimassa merkityn ajan puitteissa (esim. 2022 alussa ostetut sarjakortit)