Ajankohtaista‎ > ‎

VALVOJIEN ILTA Ti 6.10.2020 klo 16

lähettänyt Heikki Valkonen 31.8.2020 klo 5.22
Kaikki ratavuoroilla valvoneet kutsutaan viettämään toisten valvojien kanssa iltaa. Lisäksi kaikki yhdistysten mahdolliset uudet valvojat tervetuloa oppimaan ratakäytännöt. Tarkoitus on käydä ratalaitteet läpi, siltä osin kuin ammuntavuoron valvojan tarvitsee ne tuntea. Näin tiedät miten laitteet toimivat ja samalla varmaan kuullaan miten eri tavoilla ne eivät ole toimineet ja miten ongelma on saatu ratkaistua. Siis opitaan toisiltamme. Lisäksi kisaillaan hieman - leikkimielellä, mutta tietysti tosissaan - sekä grillaillaan yhdessä. AMRY tarjoaa grillattavat ja juomat.Mukaan siis oma ase, patruunat, kuulosuojat ja -lasit.
   Kukin seura koordinoi keitä on tulossa, jotta tiedetään kuka tarvitsee minkäkinlaista tietoa ja keitä paikalle tulee oppia saamaan tai jakamaan. Myös tarveaineiden hankinnassa tarvitaan osallistujista tietoa. Seuroilla on mahdollisuus saada uusia ratavalvojia kokeneiden kettujen rinnalle jakamaan hieman rasitusta. Nyt saa opin kerralla, jolloin oman vuoron veto onnistuu varmemmin, mieluiten ensin jonkun toisen kanssa yhdessä, niin mahdolliset ongelmatilanteet esim. laitteiden kanssa tulevat varmimmin selvitetyiksi lennosta. Ampumaradan ratavastaavana toiminut Mika Tervahauta lopettaa tehtävässä, joten ensi vuodelle tarvitaan uusi vastuuvetäjä koordinoimaan koko hommaa. Avuksi on että kaikki valvojat osaavat oman tonttinsa, jolloin työ jakaantuu tasaisesti kaikille. Senpä vuoksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan lähettävä riistakamera.
   Aloitamme homman sitä mukaa, kuin osallistujat paikalle saapuvat klo 16-18 välillä. Ratojen läpikäynnin 1. kierros klo 17 ja toinen klo 18:15. Ilta päättyy...kun ilta päättyy. Kysymykset yhdistyksen yhteyshenkilön kautta, joille tieto/vastaukset kysymyksiinne ampumaratayhdistyksen puheenjohtajalta.
Comments