Ajankohtaista‎ > ‎

Valvojan tilitysohje

lähettänyt Amry Ylläpito 29.4.2021 klo 12.14
Nyt kun valvonnat ovat käynnissä ja uusi tilityskäytäntö on otettu käyttöön, on syytä opiskella oikea tapa heti alusta alkaen. Tilityskäytännössä on mietitty monia asioita ja tiivistetty asiat tiliotteessa näkyvään tekstikenttään. Tarkoitus on samalla kerätä statistiikkaa käynneistä, suoraan tiliotteista. Jos viesti on vajaa, jää myös data vajaaksi ja samoin tulokset ja johtopäätökset. Pyydän lukemaan ohjeet ja tekemään, kuten niissä lukee. Uusitussa ratapäiväkirjassa on alaosa irrotettavissa saksilla, jotta tiedot ja ohjeet tilitystä varten voi ottaa radalta lähtiessään mukaansa. Vain yläosa sivusta jää kansioon.

Laske lomakkeella AMRY:n osuus ja maksa se AMRY:n tilille FI44 5720 2320 0410 01 - esim 168€
(seura antaa omat ohjeet seuran osuudesta)
Laita tilisiirron viesti kenttään: PVM / Rata / Ratamaksut yhteensä - esim. 29.4.2021 / 100m rata / 195€
(Päivämäärästä nähdään mistä vuorosta ja seurasta on kyse, jos vaikka maksat seuraavana päivänä, tai parin päivän päästä)

Jos joku ostaa sarjakortteja sinulta radalla käteisellä tai mobile pay:llä tai jollain muulla, maksa omalta tililtäsi kortti AMRY:n tilille ja noudata viestissä samoja ohjeita, joita on ratamaksuissa sarjakortin ostosta. (vain tilillepanon lähettäjän nimi on sinun, mutta kaikki muut tiedot ovat juuri, kuten tarvitaan: Sarjakortti #108 / E-K RHY / Matti Meikäläinen)
Merkitse ratapäiväkirjaan sarjakorttilaisista kortin numero, niin pysytään kärryillä korttien käytöstä.
Comments